Testing a new platform improvement..

RideCBR.com Forums RideCBR News & Announcements Testing a new platform improvement..

Tagged: 

This topic contains 16 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of cbr-f2 cbr-f2 2 years, 5 months ago.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #68093
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    I am testing a new server and platform upgrade. Everything seems to be working very well, and if that’s the case, it should speed up the entire community by 3x. It seems crazy to me, but we’ll see what happens. Please post up here if you see any issues or craziness over the next few days.

    #68178
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    Everything seems to be working properly. If anyone sees anything funky, post up.

    #68200
    Profile photo of 74demon
    74demon
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 46,952

    Test

    #68201
    Profile photo of 74demon
    74demon
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 46,952

    @admin, its flashing points all over the place, but not adding any to the totals

    #68202
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    test

    #68203
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    @74demon Good catch.. Forgot to flip a setting back after working on the points system for badges.

    Try now..

    #68204
    Profile photo of 74demon
    74demon
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 46,952

    Test……

    #68205
    Profile photo of 74demon
    74demon
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 46,952

    That’s better.

    #68207
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    Thanks @74demon I missed that somehow.

    #68211
    Profile photo of 74demon
    74demon
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 46,952

    Got your back, @admin!

    #68245
    Profile photo of cbr-f2
    cbr-f2
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 25,415

    the smilerider.bmp doesnt show up

    and for some reason my email notifications push through to my junk mail even though ridecbr.com is set as a fav. its weird.

    #68438
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    Email is based on your software.. and yes that is weird. I’ll fix the smiley too.

    Just did the last update of the new platform improvement. Should be 100% but never is, so let me know if you see anything funky. Otherwise, finally done so whoohooo.

    #68440
    Profile photo of cbr-f2
    cbr-f2
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 25,415

    smilerider.bmp
    test

    #68441
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    smilerider.bmp

    #68442
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    Okay the smile rider smiley is the weirdest bug ever. Will figure it out soon.

    #68443
    Profile photo of admin
    admin
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 127,277

    The site speed, for me at least, is MUCH faster with this latest improvement. Everything but a damn smiley is working flawlessly for me. Hopefully it’s the same for everyone.

    #68444
    Profile photo of cbr-f2
    cbr-f2
    Registered Member
    RideCBR Guru
    Points: 25,415

    im gonna try a different email and see if that will not send notifications to my junk/spam folder.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.